Vacature Veldmedewerker waterbodem

Niebeek

Niebeek is een ingenieursbureau dat gespecialiseerd is in de voorbereiding van baggerwerkzaamheden.  Niebeek verzorgt het gehele traject vanaf de bemonstering van de waterbodem tot aan het bestek/contract en het  directievoeren van en toezichthouden op baggerwerken. Niebeek onderscheidt zich door haar praktische insteek, flexibele houding, hoge kwaliteit en werkt conform de gemaakte afspraken. 

Niebeek is een platte, informele organisatie met korte lijnen. Dit maakt dat collega’s elkaar kennen en van elkaar weten waarmee ze mee bezig zijn. Kennis, kunde, kwaliteit, flexibiliteit en samenwerken staan voorop. 

Jouw rol

Als veldwerker bent je verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle voorkomende veldwerkzaamheden: inmeten dwarsprofielen, bemonsteren waterbodem, inmeten kunstwerken met GPS en inventariseren beschoeiing en kunstwerken. De werkzaamheden voer je zowel in teamverband als zelfstandig uit. In nauw overleg met de projectleiders draag je zorg voor het klantgericht, snel maar nauwkeurig en flexibel uitvoeren van het veldwerk. 

Jouw profiel

Je werkt en denkt op mbo-niveau. Verder heb je goede communicatieve vaardigheden, je bent flexibel ingesteld, je hebt een zelfstandige werkhouding, je kan goed in teamverband werken en je beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel. Het is een pré als je BRL2003-gecertificeerd bent.  Je bent in het bezit van een rijbewijs en je werkt uiteraard graag buiten. 

Wat biedt Niebeek

  • Een marktconform salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring;
  • Flexibele arbeidsvoorwaarden / -mogelijkheden;
  • Opleidingsmogelijkheden in lijn van de functie (verbreding en verdieping);
  • Een veelzijdig en interessant werkpakket;
  • Doorgroeimogelijkheden;
  • Leuke collega's.

Herken je jezelf in dit profiel en wil je graag wat meer weten over de functie of de organisatie neem dan contact op met Ronald Vossebelt via 06 – 15 01 27 29 of rvossebelt at niebeek.nl