Vacature Projectmedewerker waterbodem

Niebeek

Niebeek is een ingenieursbureau dat gespecialiseerd is in de voorbereiding van baggerwerkzaamheden.  Niebeek verzorgt het gehele traject vanaf de bemonstering van de waterbodem tot aan het bestek/contract en het  directievoeren van en toezichthouden op baggerwerken. Niebeek onderscheidt zich door haar praktische insteek, flexibele houding, hoge kwaliteit en werkt conform de gemaakte afspraken. 

Niebeek is een platte, informele organisatie met korte lijnen. Dit maakt dat collega’s elkaar kennen en van elkaar weten waarmee ze mee bezig zijn. Kennis, kunde, kwaliteit, flexibiliteit en samenwerken staan voorop. 

Jouw rol

Jouw werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het voorbereiden en uitwerken van (veldwerk)gegevens. Dit betekent dat je o.a. veldwerkkaarten maakt met behulp van ArcGIS of AutoCad, (geo)databases opzet en bijhoudt, historisch vooronderzoek uitvoert, veldwerkapparatuur uitleest, overzichtstekeningen maakt met behulp van ArcGIS of AutoCad en hoeveelheden berekent. Ook kan het voorkomen dat je een dag buiten wordt ingezet om mee te helpen bij het veldwerk. 

Heb je een ecologische component in je opleiding, dan kan je ook ingezet worden om quickscans te schrijven of een veldinventarisatie uit te voeren.

Jouw profiel

Je hebt net een mbo- of hbo-opleiding afgerond, het liefst met een ruimtelijke component (bijv. civiele techniek, milieukunde, land- en watermanagement), of werkt op mbo+- of hbo-niveau. 

Als persoon ben je flexibel, je hebt een praktische instelling en je kan je eigen werk goed plannen/organiseren. Je denkt mee, werkt nauwkeurig, bent verantwoordelijk en in staat om initiatief te nemen en je werkzaamheden te prioriteren. Enige ervaring in het werken met ArcGIS is vereist, ervaring met AutoCad en Civil 3D is gewenst. Het is een pré als je in het bezit bent van een rijbewijs. 

Wat biedt Niebeek

  • Een marktconform salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring;
  • Flexibele arbeidsvoorwaarden / -mogelijkheden;
  • Opleidingsmogelijkheden in lijn van de functie (verbreding en verdieping);
  • Een veelzijdig en interessant werkpakket;
  • Doorgroeimogelijkheden;
  • Leuke collega's.

Herken je jezelf in dit profiel en wil je graag wat meer weten over de functie of de organisatie neem dan contact op met Annette Bouwman via 06 - 13 11 28 86 of abouwman at niebeek.nl.